Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 68g16kcal1.2g1.5g0.2g1.6g
Sipuli 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g1.6g5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g88kcal3.6g7.4g3.8g4g
Valittu annoskoko91g44kcal1.8g3.7g1.9g2g
Annoskoko puolitettuna45g22kcal0.9g1.9g1g1g
Arvot/100g100g49kcal2g4.1g2.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664