Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g26g16kcal2.6g1.1g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Mantelilastu (A la meira)10g63kcal2.5g0.7g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g428kcal17.2g5.6g37.8g0g
Valittu annoskoko91g214kcal8.6g2.8g18.9g0g
Annoskoko puolitettuna45g107kcal4.3g1.4g9.5g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231