Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 39g10kcal0.5g0.8g0.2g1g
Pekoni, paistettu 13g68kcal2.2g0g6.7g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g12g39kcal2.9g0g3g0.1g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g279kcal15g3.2g22.4g2.2g
Valittu annoskoko91g139kcal7.5g1.6g11.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g70kcal3.8g0.8g5.6g0.6g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.8g12.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018