Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g25g38kcal0.5g0.7g3.7g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kuha (Kela 1989), annos 100g25g25kcal4.8g0g0.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g0.9g0.4kcal0.1g0g0g0g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 13g8.5kcal1.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g171kcal15g4.4g10g0.6g
Valittu annoskoko91g86kcal7.5g2.2g5g0.3g
Annoskoko puolitettuna45g43kcal3.8g1.1g2.5g0.2g
Arvot/100g100g95kcal8.3g2.4g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513