Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.6g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g44g120kcal7.4g0g10g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g0.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g24g87kcal3.4g15.9g0.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g434kcal22.6g34.6g21.6g3.6g
Valittu annoskoko91g217kcal11.3g17.3g10.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna45g109kcal5.7g8.7g5.4g0.9g
Arvot/100g100g240kcal12.5g19.1g11.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913