Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g16g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow2.6g4.7kcal0g0.1g0.4g0g
Arla Apetina Feta 3%11g12kcal2g0.2g0.3g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton25g36kcal3g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna (vanha, kuorittu)21g17kcal0.4g3.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g158kcal11.6g8.8g7.6g1.2g
Valittu annoskoko91g79kcal5.8g4.4g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g40kcal2.9g2.2g1.9g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248