Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino12g41kcal2.8g6.4g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 15g22kcal2.2g2.7g0.1g0.6g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g19g21kcal0.6g0.6g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 13g14kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Raejuusto, Milbona, Lidl15g14kcal2.4g0.4g0.3g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g267kcal19g25.6g9.4g3.6g
Valittu annoskoko91g134kcal9.5g12.8g4.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna45g67kcal4.8g6.4g2.4g0.9g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347