Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g23g7kcal0.2g0.9g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g9g16kcal0.2g0.6g1.4g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g9g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g118kcal1.8g7.8g8g0.4g
Valittu annoskoko91g59kcal0.9g3.9g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna45g30kcal0.5g2g2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1g4.3g4.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430