Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 19g67kcal1.5g14.7g0.1g0.3g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen19g24kcal3.2g0.4g1.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g196kcal9.6g31.6g3.8g1.2g
Valittu annoskoko91g98kcal4.8g15.8g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g49kcal2.4g7.9g1g0.3g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081