Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 19g60kcal5g0g4.5g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g24g8.2kcal0.3g1.7g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Palsternakka 2.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g158kcal11.2g6.6g9.2g1g
Valittu annoskoko91g79kcal5.6g3.3g4.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g40kcal2.8g1.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929