Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti35g39kcal7.7g0g1.1g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 3.9g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g123kcal16.4g3.8g4.6g2g
Valittu annoskoko91g61kcal8.2g1.9g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna46g31kcal4.1g1g1.2g0.5g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840