Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka2g14kcal0g0g1.6g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g31g47kcal5.9g0g2.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka5.5g4.5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.5g8.9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g152kcal12.8g6g9g0.6g
Valittu annoskoko91g76kcal6.4g3g4.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g38kcal3.2g1.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g84kcal7g3.3g5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026