Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g54g75kcal8.6g1.6g3.9g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)16g9kcal0.1g0.8g0.6g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g13g45kcal1.1g9.6g0.1g0g
Sipuli 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g268kcal20g25g9.4g0.2g
Valittu annoskoko91g134kcal10g12.5g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna46g67kcal5g6.3g2.4g0.1g
Arvot/100g100g148kcal11g13.7g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056