Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Sipuli (käsittelemätön)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g180kcal11.2g6.4g12.2g0.6g
Valittu annoskoko91g90kcal5.6g3.2g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g45kcal2.8g1.6g3.1g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126