Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g316kcal27.7g0.7g22.7g0g
Perunajauhot,rainbow201g652kcal0.2g162.9g0.2g2.8g
Sokeri 171g694kcal0g170.8g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Mansikka 118g55kcal0.6g9.9g0.2g2.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g59g231kcal0g57.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 118g49kcal1.2g4.9g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g4008kcal60g818g48g18.8g
Valittu annoskoko900g2004kcal30g409g24g9.4g
Annoskoko puolitettuna450g1002kcal15g204.5g12g4.7g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.5g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386