Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.5g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Fariinisokeri23g92kcal0g22.5g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g23g43kcal0g10.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g45g16kcal0.3g1g0.5g1.3g
Kuhafile, raaka601g433kcal97.4g0g4.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 30g266kcal0g0g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1872kcal206.6g97.8g70.6g6.2g
Valittu annoskoko900g936kcal103.3g48.9g35.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna450g468kcal51.7g24.5g17.7g1.6g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833