Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka25g2.7kcal0.3g0.3g0g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g287g279kcal20.1g37.3g1.4g16.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)312g94kcal3.1g18.7g0.6g3.1g
Makaroni, pasta 94g307kcal9.5g62.2g1g3.1g
Pinaatti 31g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1763kcal70g252.8g41.6g52.8g
Valittu annoskoko900g881kcal35g126.4g20.8g26.4g
Annoskoko puolitettuna450g441kcal17.5g63.2g10.4g13.2g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284