Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki563g315kcal47.8g28.1g1.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)225g284kcal24.8g0.7g20.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g110kcal0g27g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2078kcal159g206.2g66.8g4.8g
Valittu annoskoko900g1039kcal79.5g103.1g33.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna450g520kcal39.8g51.6g16.7g1.2g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747