Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 180g392kcal32.8g0g29.3g0g
Kieli naudan 180g360kcal30g0g26.9g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Peruna, vanha, kuorittu 449g342kcal8.4g69.6g0.9g4.5g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2263kcal145.6g150.4g115g15.4g
Valittu annoskoko900g1132kcal72.8g75.2g57.5g7.7g
Annoskoko puolitettuna450g566kcal36.4g37.6g28.8g3.9g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641