Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka300g504kcal60g0g30g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g150g83kcal4.7g9.6g3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g75g195kcal11.2g0.1g16.5g0g
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.8g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1784kcal156g59.2g100.6g14.2g
Valittu annoskoko900g892kcal78g29.6g50.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna450g446kcal39g14.8g25.2g3.6g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570