Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 253g73kcal2.5g11.6g0.8g4.6g
Kaali, valkokaali253g53kcal3g8.6g0.5g5.3g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g314kcal14g51.2g3g23.6g
Valittu annoskoko900g157kcal7g25.6g1.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna450g78kcal3.5g12.8g0.8g5.9g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612