Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 250g356kcal31.2g0.7g25.6g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g303g197kcal36g12.7g0.9g0g
Soijajauho rasvainen 53g247kcal18.3g12.4g12.4g6.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 30g98kcal8.8g2.1g6.1g9.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)30g77kcal5g10.3g1.8g9.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 30g204kcal8.1g2.1g17.5g3.7g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen38g272kcal0.4g0.4g30.3g0g
Oltermanni, perinteinen151g545kcal37.8g0g43.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g4044kcal292.8g92.8g277g57g
Valittu annoskoko900g2022kcal146.4g46.4g138.5g28.5g
Annoskoko puolitettuna450g1011kcal73.2g23.2g69.3g14.3g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603