Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g376g113kcal17.3g7.5g1.1g6g
Herne 90g62kcal4.6g8.4g0.4g2.8g
Lime, kuorittu, annos 50g38g14kcal0.2g0.8g0.4g1.1g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g225g271kcal49.6g2g7.9g1.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1290kcal143.4g37.4g61.6g22g
Valittu annoskoko900g645kcal71.7g18.7g30.8g11g
Annoskoko puolitettuna450g322kcal35.9g9.4g15.4g5.5g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041