Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 375g90kcal6.8g8.2g1.1g8.6g
Purjosipuli 49g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g94g262kcal17.8g0g20.6g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)8.4g8.4kcal0.6g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g744kcal52.2g21.6g43.6g19.6g
Valittu annoskoko900g372kcal26.1g10.8g21.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna450g186kcal13.1g5.4g10.9g4.9g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901