Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g2200g2090kcal440g0g35.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 600g76kcal6.7g5.9g1.2g6g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 500g65kcal5.6g4.9g1g6g
Tomaatti 1800g410kcal10.1g62.1g5.4g25.2g
Kurkku, tuore1000g100kcal6g16.9g1g7g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g1400g1414kcal106.4g232.4g7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g200g776kcal66g0g56.8g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g300g2700kcal0g0g300g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g15962kcal1374g683.4g821.2g138.4g
Valittu annoskoko9000g7981kcal687g341.7g410.6g69.2g
Annoskoko puolitettuna4500g3991kcal343.5g170.9g205.3g34.6g
Arvot/100g100g89kcal7.6g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787