Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 2250g | 8100kcal | 292.5g | 1485g | 83.3g | 135g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 2700g | 3286kcal | 573.8g | 0g | 108g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 900g | 990kcal | 162g | 18g | 27g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 900g | 99kcal | 9.9g | 9g | 1.8g | 9g | |
Sipuli (kuorittu) | 450g | 122kcal | 5.9g | 21.6g | 0.9g | 7.7g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 900g | 180kcal | 5.4g | 34.2g | 2.7g | 12.6g | |
Kurkku, tuore | 900g | 90kcal | 5.4g | 15.2g | 0.9g | 6.3g | |
Annoskoko tuplana | 18000g | 25733kcal | 2109.8g | 3166g | 449.2g | 341.2g | |
Valittu annoskoko | 9000g | 12867kcal | 1054.9g | 1583g | 224.6g | 170.6g | |
Annoskoko puolitettuna | 4500g | 6433kcal | 527.5g | 791.5g | 112.3g | 85.3g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |