Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 2400g1867kcal40.6g386.4g4.8g24g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g1200g1380kcal9.6g67.2g120g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste2400g624kcal21.6g115.2g7.2g55.2g
Lohifilee 3000g5860kcal560.7g0g405g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g19462kcal1265g1137.6g1074g158.4g
Valittu annoskoko9000g9731kcal632.5g568.8g537g79.2g
Annoskoko puolitettuna4500g4865kcal316.3g284.4g268.5g39.6g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908