Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3792g912kcal68.6g83.4g11.4g87.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g480g130kcal6.2g23g0.5g8.2g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)1056g317kcal34.8g38g3.2g0g
Tomaatti 1080g246kcal6g37.3g3.2g15.1g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g2400g1680kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g8289kcal248.2g398.6g205.8g225.6g
Valittu annoskoko9000g4145kcal124.1g199.3g102.9g112.8g
Annoskoko puolitettuna4500g2072kcal62.1g99.7g51.5g56.4g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521