Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)900g3330kcal270g0g243g0g
Parsakaali brokkoli 1800g631kcal83.2g35.1g5.4g45g
Kuohukerma,valio,2dl1800g6120kcal36g54g630g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1800g5400kcal73.8g72g540g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2700g2970kcal621g0g56.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g36902kcal2168g322.2g2950.2g90g
Valittu annoskoko9000g18451kcal1084g161.1g1475.1g45g
Annoskoko puolitettuna4500g9226kcal542g80.6g737.6g22.5g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382