Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2666g2996kcal563.4g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Jauheliha porsaan 12%1333g2826kcal240g0g160g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1000g2772kcal20g30g280g0g
Tomaattimurska, 1 prk1333g357kcal8g70.7g2.7g18.7g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä333g1033kcal36.7g0.3g93.3g0g
Juusto, mozzarella 333g869kcal62g0g67.7g0g
Soijakastike 100g60kcal5.2g9.5g0.1g0g
Lasagnelevy, euroshopper1333g4666kcal160g946.5g18.7g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g100g640kcal1.1g3g71g0g
Rypsiöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g33836kcal2203.2g2158.6g1682g51g
Valittu annoskoko9000g16918kcal1101.6g1079.3g841g25.5g
Annoskoko puolitettuna4500g8459kcal550.8g539.7g420.5g12.8g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662