Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g720g202kcal7.9g34.6g2.9g21.6g
Kalaliemikuutio 80g244kcal8g27.2g11.2g0.9g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g1000g2800kcal190g0g110g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1200g960kcal204g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g9851kcal855.8g435.6g269.8g66.6g
Valittu annoskoko9000g4925kcal427.9g217.8g134.9g33.3g
Annoskoko puolitettuna4500g2463kcal214g108.9g67.5g16.7g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115