Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g3850g6700kcal677.6g0g442.8g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1203g866kcal30.1g202.1g1.2g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g385g181kcal5.8g28.1g4.6g11.6g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)3369g1853kcal33.7g134.8g134.8g20.2g
Tilli, tuore 193g58kcal7.1g1.7g1.5g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g19315kcal1508.6g733.4g1169.8g71.6g
Valittu annoskoko9000g9657kcal754.3g366.7g584.9g35.8g
Annoskoko puolitettuna4500g4829kcal377.2g183.4g292.5g17.9g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670