Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%1800g1440kcal57.6g108g90g0g
Kirjolohifile7200g11952kcal1202.4g0.7g792g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g26784kcal2520g217.4g1764g0g
Valittu annoskoko9000g13392kcal1260g108.7g882g0g
Annoskoko puolitettuna4500g6696kcal630g54.4g441g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876