Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2200g397kcal12.3g55g8.8g15.4g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g3000g5100kcal600g0g300g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1200g2114kcal22.6g37.2g204g0g
Emmental juustoraaste valio600g2340kcal174g0g180g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)2000g800kcal22g144g10g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g21502kcal1661.8g472.4g1405.6g86.8g
Valittu annoskoko9000g10751kcal830.9g236.2g702.8g43.4g
Annoskoko puolitettuna4500g5376kcal415.5g118.1g351.4g21.7g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768