Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3605g5142kcal450.6g10.8g369.5g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g2403g6248kcal108.1g84.1g648.9g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g1202g1430kcal38.5g49.3g120.2g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g901g1667kcal234.3g4.5g81.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g889g240kcal11.6g42.7g1.8g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g29456kcal1686.2g382.8g2443g30.2g
Valittu annoskoko9000g14728kcal843.1g191.4g1221.5g15.1g
Annoskoko puolitettuna4500g7364kcal421.6g95.7g610.8g7.6g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870