Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1280g1101kcal39.7g56.3g76.8g0g
Katkarapu, rainbow5760g5760kcal1324.8g0g51.8g0g
Sipuli (kuorittu)1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Tilli, tuore 320g96kcal11.8g2.9g2.6g6.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g32g54kcal2.6g10.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18010g14887kcal2799.4g292.4g269.2g67.8g
Valittu annoskoko9005g7443kcal1399.7g146.2g134.6g33.9g
Annoskoko puolitettuna4502g3722kcal699.9g73.1g67.3g17g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889