Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g320g1217kcal3.2g294.6g1.6g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g192g31kcal0.6g5.4g0.6g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g1601g1601kcal224.1g27.2g68.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos46g334kcal0.2g0.2g37.1g0g
Sipuli (kuorittu)445g120kcal5.8g21.4g0.9g7.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3202g2722kcal32g112.1g224.1g0g
Sieni tatti, hapero 3202g885kcal58.6g92.8g16g60.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18016g13818kcal649g1107.4g698.2g136.8g
Valittu annoskoko9008g6909kcal324.5g553.7g349.1g68.4g
Annoskoko puolitettuna4504g3455kcal162.3g276.9g174.6g34.2g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234