Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2202g398kcal12.3g55g8.8g15.4g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g3003g5105kcal600.5g0g300.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1201g2116kcal22.6g37.2g204.2g0g
Emmental juustoraaste valio601g2342kcal174.2g0g180.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)2002g801kcal22g144.1g10g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18016g21521kcal1663.2g472.6g1407g86.8g
Valittu annoskoko9008g10761kcal831.6g236.3g703.5g43.4g
Annoskoko puolitettuna4504g5380kcal415.8g118.2g351.8g21.7g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768