Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2803g477kcal11.2g70.1g16.8g19.6g
Paprika punainen 701g205kcal6.6g31.5g2.8g13.3g
Paprika keltainen 701g211kcal6.6g35.7g1.4g14g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2336g818kcal37.4g161.2g2.3g32.7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g1962g1962kcal139.3g294.3g23.5g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g467g1915kcal116.8g9.3g158.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g420kcal0g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18032g12016kcal635.8g1204.2g504.6g159.2g
Valittu annoskoko9016g6008kcal317.9g602.1g252.3g79.6g
Annoskoko puolitettuna4508g3004kcal159g301.1g126.2g39.8g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193