Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 6782g1632kcal122.8g149.2g20.3g156g
Sipuli 1596g483kcal19.9g76.6g3.2g27.1g
Valkosipuli 319g346kcal25.2g52g1.9g6.7g
Oliiviöljy 160g1411kcal0g0g159.6g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g160g495kcal13.6g92.6g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18032g8732kcal363g740.8g386g379.6g
Valittu annoskoko9016g4366kcal181.5g370.4g193g189.8g
Annoskoko puolitettuna4508g2183kcal90.8g185.2g96.5g94.9g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664