Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras208g667kcal28.8g120.9g6.7g17.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)133g147kcal33.3g0g1.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.7g7kcal0.3g0.3g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Tilli, tuore 4.2g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g13g3.1kcal0.3g0.4g0.1g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g208g125kcal4.2g17.7g4.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)208g125kcal2.1g9.4g8.3g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Korppujauho 10g38kcal1.1g7.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1805g2302kcal145g325.8g42.8g39.4g
Valittu annoskoko903g1151kcal72.5g162.9g21.4g19.7g
Annoskoko puolitettuna451g576kcal36.3g81.5g10.7g9.9g
Arvot/100g100g128kcal8g18g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964