Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 1720g1113kcal27.5g226.7g2.9g14.6g
Porkkana 740g242kcal4.6g41.1g1.5g18.9g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%1120g1904kcal109.8g82.9g123.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18040g6691kcal294.4g729.8g256.2g74g
Valittu annoskoko9020g3346kcal147.2g364.9g128.1g37g
Annoskoko puolitettuna4510g1673kcal73.6g182.5g64.1g18.5g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849