Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g2510g2761kcal577.2g0g45.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore1602g272kcal9.6g40g6.4g11.2g
Paprika punainen 988g289kcal9.3g44.5g4g18.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g934g262kcal5.6g55.6g1.9g23.4g
Sipuli (kuorittu)614g166kcal8g29.5g1.2g10.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1068g267kcal13.9g44.9g2.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli1068g3738kcal117.5g790.3g12.8g0g
Currytahna punainen (Pirkka)27g69kcal0.6g2.4g6.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl53g40kcal2.1g4.3g1.6g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g160g1442kcal0g0g160.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g18611kcal1487.6g2023g483.6g127.8g
Valittu annoskoko9024g9305kcal743.8g1011.5g241.8g63.9g
Annoskoko puolitettuna4512g4653kcal371.9g505.8g120.9g32g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832