Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1792g696kcal7.9g121.9g9g46.6g
Karpalo 1856g604kcal8.2g64g13g61.2g
Vesi4480g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow896g3046kcal107.5g627.2g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g8692kcal247.2g1626.2g79.8g215.6g
Valittu annoskoko9024g4346kcal123.6g813.1g39.9g107.8g
Annoskoko puolitettuna4512g2173kcal61.8g406.6g20g53.9g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832