Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1283g1103kcal39.8g56.4g77g0g
Katkarapu, rainbow5772g5772kcal1327.6g0g52g0g
Sipuli (kuorittu)1603g433kcal20.8g77g3.2g27.3g
Tilli, tuore 321g96kcal11.8g2.9g2.6g6.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g32g55kcal2.6g10.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g14918kcal2805.2g293.2g270g68g
Valittu annoskoko9024g7459kcal1402.6g146.6g135g34g
Annoskoko puolitettuna4512g3730kcal701.3g73.3g67.5g17g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889