Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä5365g18778kcal348.7g1770.5g1180.3g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl311g408kcal40.5g1.6g26.8g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g236g1322kcal4.7g153.4g77.9g1.9g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2146g916kcal72.5g103g21.5g0g
Sokeri 268g1089kcal0g268g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)698g1325kcal2.8g320.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g47675kcal938.4g5234.6g2613g3.8g
Valittu annoskoko9024g23837kcal469.2g2617.3g1306.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna4512g11919kcal234.6g1308.7g653.3g1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587