Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2880g585kcal17.3g109.4g8.6g40.3g
Kananmuna kuoreton 5280g7532kcal660g15.8g541.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 864g1955kcal138.2g4.3g155.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g20142kcal1631g259g1410.6g80.6g
Valittu annoskoko9024g10071kcal815.5g129.5g705.3g40.3g
Annoskoko puolitettuna4512g5036kcal407.8g64.8g352.7g20.2g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667