Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1603g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1603g1801kcal338.7g0g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)962g260kcal12.5g46.2g1.9g16.3g
Porkkana 1603g524kcal9.9g89.1g3.2g40.9g
Lanttu 962g278kcal9.6g44.2g2.9g17.3g
Kesäkurpitsa zucchini 962g174kcal5.4g24g3.8g6.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)1282g385kcal12.8g51.3g5.1g2.6g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen48g87kcal15.9g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g7015kcal809.6g510.6g133.8g167.6g
Valittu annoskoko9024g3507kcal404.8g255.3g66.9g83.8g
Annoskoko puolitettuna4512g1754kcal202.4g127.7g33.5g41.9g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280