Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Valkuainen (100g)1444g606kcal141.5g21.7g1.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g321g205kcal11.2g0.6g80.2g0g
Taloussuklaa, Fazer1604g8262kcal62.6g898.4g481.3g85g
Vispikerma Flora 20%4011g8824kcal120.3g200.5g802.1g0g
Marianne suklaarakeet1203g5715kcal33.7g830.2g240.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g48483kcal848.8g3905.4g3301.6g170g
Valittu annoskoko9024g24242kcal424.4g1952.7g1650.8g85g
Annoskoko puolitettuna4512g12121kcal212.2g976.4g825.4g42.5g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410