Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)4580g16028kcal549.5g3159.8g87g229g
Vesi, vesijohtovesi 2892g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g723g2386kcal115.7g39.8g195.2g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 193g382kcal2.7g3.5g38.6g8.5g
Kuivahiiva, annos 11g53g191kcal23.9g21.2g3.2g0g
Siirappi 72g218kcal0.1g53.6g0g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)241g1735kcal0g0g192.8g0g
Auringonkukansiemen 241g1431kcal55.4g30.4g119.3g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g44745kcal1494.6g6616.6g1272.2g504g
Valittu annoskoko9024g22372kcal747.3g3308.3g636.1g252g
Annoskoko puolitettuna4512g11186kcal373.7g1654.2g318.1g126g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212054